Articole etichetate cu vin rosu demisec

Lucruri pe care sa le faci pentru a deveni supla

Postat in Sfaturi   Tags:

obiceiuri femei supleDacă observi cu atenție obiceiurile alimentare și privind stilul de viață al femeilor suple, vei remarca un fapt simplu: lucrurile acestea le poți face și tu!

Obicei bun: Tin legumele și fructele la vedere – Femeile suple țin întotdeauna legumele și fructele la vedere: pe raftul de sus, în frigider sau în cămară. În felul acesta, când au poftă de „ceva bun”, se vor opri la salata de fructe sau la cea de crudități, în loc să dea iama în dulciurile procesate sau în mâncărurile grase.

Obicei bun: Beau vin roșu în pahar de vin alb – Paharul de vin alb, cu picior, are o capacitate mai mică decât cel de vin roșu, chiar dacă are înălțime asemănătoare. În felul acesta, femeile slabe vor ingera o cantitate mai mică de vin, ceea ce înseamnă mai puține calorii.

Obicei bun: Mănâncă în locuri bine luminate – Când iau masa în oraș, nu aleg colțul cel mai îndepărtat de ușă sau cel mai întunecat. Studiile arată că trei sferturi femeile care „se ascund” în felul acesta vor comanda un desert, după ce au terminat cu felurile principale. Colțurile întunecate le fac să se simtă „invizibile”, deci mai puțin vinovate că savurează un dulce consistent. În schimb, locurile vizibile, unde văd și pot fi văzute, le face să se simtă conștiente de alegerile lor alimentare.

Obicei bun: Ascund dulciurile – Femeile suple nu țin dulciurile la îndemână, în sertarele biroului sau pe noptieră. Dulciurile „la vedere” sunt de zeci de ori mai tenante.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura