Articole etichetate cu smokey eyes

Trei modalitati de a realiza smokey eyes

Postat in Machiaj   Tags:

Ochii „fumurii” par a fi un concept simplu, însă atunci când te confrunţi cu farduri închise la culoare, cu dermatografe şi mascara, situaţia poate scăpa uşor de sub control. Iată câteva trucuri simple pentru un „smokey eyes” ca la carte!

realizare smokey eyesSmokey eyes clasic – Pentru a obţine acest machiaj clasic, ţine minte: mai puțin este întotdeauna mai bine. Multe femei cred că secretul din spatele acestui machiaj constă în mult negru, însă ai grijă să nu ajungi să arăţi ca Morticia Addams.

Cheia este să aplici farduri de ochi în culori mai deschise, cum ar fi gri, pe întreaga pleoapă mobilă și negru sau ceva mai întunecat, doar la extremităţi. Pune o culoare strălucitoare, cum ar fi argintiu sau gri metalic, în colțul intern al ochilor, pentru a da profunzime şi claritate privirii tale.

Smokey eyes în nuanţe ciocolatii – Un machiaj fumuriu neutru garantează un aspect deosebit şi potrivit, în acelaşi timp, pentru atunci când mergi la birou, dar şi cu alte ocazii, în timpul zilei. Pentru ca aspectul să dureze cât mai mult, pregăteşte-ţi pleoapele cu un „primer” (o bază specială pentru machiaj), înainte de a aplica fardul pe pleoape.

Un fard neutru, cu o urmă de strălucire, va fi mai luminos decât unul mat, evident. Orice fard cu o tentă de auriu sau măsliniu îţi va lumina tenul. Pentru a obţine acest machiaj, dă-te cu fardul maro pe toată pleoapa şi mai aplică încă un strat, doar în pliul superior al ochiului. Apoi, foloseşte un fard galben deschis sau auriu, pentru a urmări zona în care în mod normal te-ai da cu dermatograf, pentru a obţine un aspect cu mici reflexii. Finisează machiajul cu o mascara.

Smokey eyes colorat – Acest tip de machiaj dă o cu totul altă viziune „fumuriului”. Începe cu un „smokey eyes” clasic, mai puţin umbra din colţul intern al ochilor. Acum, alege un creion de ochi în orice culoare preferi tu. Conturează-ţi ochii cu acest creion şi continuă până în colţul interior al ochiului. Apoi, alege o a doua culoare, pentru a accentua un pic fardul de ochi. Trasează această a doua linie cu atenţie. Adaugă mascara și eşti gata.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Machiaje de seara potrivite dupa nuanta parului

Postat in Machiaj   Tags:

Culoarea părului îţi influenţează alegerile în materie de machiaj. Iată ce ţi se potriveşte cel mai bine, pentru un machiaj de seară reuşit. Smokey eyes pentru blonde – Pune-ţi în evidenţă ochii printr-un machiaj smokey eyes. Acesta constă în aplicarea de nuanţe închise, fumurii sau electrizante pentru ochi, iar buzele îmbracă culori pale. Cu ajutorul unui creion de ochi gri închis sau negru, conturează atât pleoapa superioară cât şi pleoapa inferioară, apoi şterge uşor cu un beţişor de urechi. Aplică fardul de pleoape, în degrade, culoarea mai închisă aflându-se la baza genelor şi două straturi de rimel pentru a da volum genelor şi pentru a obţine o privire irezistibilă. Fardul de obraz în nuanţe de roz strălucitor sau piersică se aplică numai pe pomeţi, iar pe buze, aceleaşi nuanţe pentru gloss, sau chiar unul transparent.

machiaj de seara dupa parBuze conturate pentru brunete – Frumuseţea brunetelor este pusă în evidenţă de un machiaj al ochilor simplu, în culori vii precum albastru, verde, auriu, roz sau lila şi buze perfect conturate. Pentru un efect hipnotizant al ochilor, conturează pleoapa superioară cu un creion contur, într-una dintre nuanţele de mai sus iar pleoapa inferioară cu o linie uşoară de fard. Genele trebuie bine definite, cu ajutorul unui rimel de alungire. Aplică pe pomeţi fard în nuanţe de roz sau piersică şi conturează-ţi buzele cu un ruj în nuanţe puternice de roşu. Foloseşte o pensulă pentru a aplica primul strat de ruj şi prinde un şerveţel între buze pentru a elimina surplusul. Urmează al doilea strat şi apoi un gloss transparent.

Nuanţe arămii pentru roşcate – Fardurile de pleoape în culori arămii şi cele în nuanţe de verde (oliv, verde-oliv, verde obişnuit sau sidef) contrastează cu părul roşcat, fiind alegerea potrivită pentru un machiaj de seară perfect. Aplică fardul numai pe pleoapa superioară, conturează-ţi apoi ochii cu un creion maro şi aplică pe gene două straturi de mascara maro închis. Foloseşte un fard de obraz piersică sau perle autobronzante, atât pe pomeţi, cât şi pe tâmple şi un gloss de aceeaşi culoare, amestecat cu unul transparent.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Vara asta mizeaza pe nuante de violet si lavanda

Postat in Machiaj   Tags:

Pentru că suntem în plin sezon cald, negrul şi griul parcă nu mai merg aşa de bine, atunci când vine vorba de machiajul tău. Mizează în schimb pe nuanţe de violet, mov prună şi lavandă.

smokey eyes violetAscunde cearcănele întunecate! Pentru a te putea declara „machiată” cu acte în regulă, trebuie în primul rând să maschezi micile imperfecţiuni şi pete ale tenului. Foloseşte întotdeauna degetul inelar pentru această operaţiune, pentru că este degetul cu cele mai uşoare atingeri.

Aplică „primer” pe pleoape – Baza de machiaj nu este un moft, ea chiar ajută în etapele de make-up. Culorile şi fardurile aplicate peste un primer vor fi cu mult mai radioase, decât cele aplicate doar pe piele. De asemenea, acestea vor rezista mult mai mult timp, şi nu se vor cuta.

Foloseşte lavandă, ca bază – Aplică fard de nuanţa lavandei pe toată suprafaţa pleoapei.

Foloseşte o culoare violet pe pleoape – Nu aplica prea multă culoare în pliurile pleoapelor. Aplicând fardul violet, fii sigură că şi pliurile vor fi colorate. Ai grijă să aplici cu grijă fardul şi să insişti, pentru a amesteca culorile între ele. În acest fel obţii efectul fumuriu.

Mov prună, către exterior – Foloseste un mov prună, începând din pliuri şi punând accent pe centrul şi colţul extern al ochiului. Mergi uşor şi spre genele mici, până la jumătatea lor. Amestecă culorile între ele şi asigură-te că lookul finit este unul îngrijit.

Evidenţiază osul sprâncenei cu o culoare alb sau bej, preferabil sub formă de cremă. Aceasta va adăuga definiţie şi va intensifica umbra de peste pleoape. Ulterior, foloseşte-te de un liner negru, pentru a alungi şi mai mult ochii. La sfârşit dă-te cu două straturi de mascara.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Machiaj pentru o seara speciala

Să fie verde, albastru sau negru intens? Dacă nu reuşeşti să te hotărăşti ce machiaj să alegi, iată câteva idei, în funcţie de culoarea părului tău.
Nuanţe puternice pentru brunete

Dacă eşti brunetă, poţi experimenta cu îndrăzneală culori precum albastru, vişiniu şi verde. Pentru un efect special al ochilor, conturează pleoapa superioară cu un creion într-una dintre nuanţele amintite.

Aplică pe pomeţi un fard de obraz în nuanţe de roz sau de piersică şi alege pentru buze un glos transparent.

Pentru un machiaj mai îndrăzneţ, conturează-ţi buzele cu un creion roşu intens şi aplică cu ajutorul unei pensule un ruj roşu cremos. Presează un şerveţel între buze, aplică un al doilea strat şi apoi un gloss transparent.

„Smokey eyes” pentru blonde

Blondele pot aborda cu îndrăzneală multe stiluri de machiaj pentru seară, însă cel mai potrivit
este unul „smokey eyes”, în culori care să contrasteze cu nuanţa tenului şi a ochilor.

Foloseşte tonuri de gri şi un rimel negru pentru volum, care să scoată în evidenţă ochii. Aplică un fard de obraz roz strălucitor sau piersică, numai pe pomeţi.

machiaj pentru o seara specialaPentru buze, alege rujuri în nuanţe pastelate sau luciuri de buze în nuanţe de roz. Evită rujurile mate, închise la culoare.

Verde pentru roşcate

Pentru fardul de ochi, nuanţele de verde şi de arămiu contrastează cu părul roşcat. Aplică fardul numai pe pleoapa superioară şi fă-ţi un contur cu un creion maro. Pentru gene, foloseşte un rimel maro şi aplică-l în două straturi.

O atingere de blush roz prăfuit sau de bej închis îţi va scoate pomeţii în evidenţă. Foloseşte rujuri în nuanţe de roşu aprins, roşu corai, roz piersică sau de roz mat.

Poţi apela cu îndrăzneală la gene false, strasuri sau la sclipici. Evită să foloseşti nuanţe prea deschise de roz în jurul ochilor, deoarece scot în evidenţă cearcănele şi dau impresia de ochi obosiţi.

Mov misterios pentru şatene

Nuanţele recomandate şatenelor pentru machiajul de seară sunt cele intense, însă movul misterios se află în topul preferinţelor. Poţi încerca şi combinaţii de portocaliu sau de ocru cu albastru cobalt, intens, sau un smokey eyes pe nuanţe de albastru.

Pentru obraji, aplică un blush roz sau optează pentru nuanţe intense, precum fucsia sau chiar teracota. În cazul buzelor, poţi opta pentru nuanţe nude sau te poţi îndrepta înspre o gamă coloristică mai aprinsă, precum subtonurile de maro sau de roşu aprins.

Sursa articol: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura