Articole etichetate cu pungi sub ochi

Cum te machiezi daca ai un chip obosit

Postat in Machiaj   Tags:

Până acum te-ai ocupat de pregătirile pentru mesele festive și, pur și simplu, nu ai apucat să dormi suficient. Chipul tău pare obosit și nu vrei să apari așa de sărbători în fața prietenilor și a rudelor. Noi îți oferim câteva soluții practice!

machiaj ochi obositiEstompează cearcănele – Dacă cearcănele formează umbre sub ochi, dă-le volum printr-un efect optic, cu ajutorul unui creion corector iluminator. Insistă asupra colțului intern al ochiului, apoi estompează spre exterior. Dacă cearcănele sunt vineții, ascunde-le cu anticearcăn: ia produsul cu degetele și tamponează ușor.

Folosește fard în tonuri blânde – Înroșiți de oboseală, ochii nu trebuie machiați în culori care conțin roșu – anumite nuanțe de brun, vișiniu, culoarea prunii. Folosește rozuri pale, bejuri. Optează pentru farduri mate, nu pentru sidefate. Șterge roșeața de pe marginea ochiului folosind un creion khol, alb dacă ai ochii deschiși la culoare, negru dacă sunt închiși.

Atenuează pungile de sub ochi – Sunt greu de suprimat, cel mult poți echilibra volumele: sub pungă, aplică un creion iluminator, pentru a îmblânzi efectul de „cocoașă”. Nu accentua machiajul ochilor și folosește tonuri blânde, un roz pastel spre exemplu. Sau pune accent pe buze, folosind un ruj intens, care va ilumina fața în ansamblu și va trece pe planul doi ochii obosiți.

Retușează-ți sprâncenele – Epilează zona aflată sub sprânceană, la coțul extern al ochiului. Aplică în acea zonă tușe fine cu ajutorul unui creion iluminator.

Netezește-ți pleoapele – Sub efectul oboselii, crește producția de sebum, iar fardurile aplicate pe pleoape fac „pliuri”. Pentru a evita acest inconvenient, aplică o bază de machiaj pentru pleoape înainte de a te farda. Aceasta fixează bine culorile, iar fardul nu mai „curge”.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Tratamente cu ceaiuri pentru un corp sanatos

Postat in Frumusete   Tags:

ceaiuri pentru frumuseteDe-a lungul secolelor, ceaiurile negru și verde au fost folosite pentru a îmbunătăţi sănătatea şi aspectul pielii şi al părului, întrucât sunt bogate în antioxidanţi şi au proprietăți antiîmbătrânire. Pentru un păr strălucitor și puternic – Pe părul proaspăt spălat se toarnă lichidul rezultat prin fierberea, timp de 15 minute, a pliculeţelor de ceai. Ceaiul trebuie să fie la temperatura corpului. După zece minute, părul se spală din nou cu şampon, pentru o strălucire intensă.

Atenuează cearcănele – Un al beneficiu al ceaiului este acela că ajută la reducerea pungilor de sub ochi şi a cearcănelor. Pliculeţele de ceai verde folosite nu trebuie niciodată aruncate, ci aplicate pe suprafaţa ochilor, cofeina conţinută ajutând la îndepărtarea cearcănelor.

Hidratează pielea – Ceaiul verde rece, aplicat pe faţă de două ori pe zi, ajută la hidratarea şi la tonifierea tenului. Pe de altă parte, ceaiul negru poate fi folosit pentru a calma pielea după epilare, dar şi pentru închiderea culorii părului.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura