Articole etichetate cu proteine in dieta

Lucruri de care sa tii cont cand esti la dieta

scapa de kilogramele in plusPoți slăbi cu ușurință fără să ții diete stricte și să te epuizezi fizic. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de câteva lucruri care te vor ajuta să scapi rapid de kilogramele nedorite.

Înlocuiește mâncărurile albe cu cele brune – Pastele albe, orezul alb şi pâinea albă oferă corpului foarte puţine substanțe nutritive şi sunt transformate foart rapid în zahăr. Din această cauză, îți va fi foame în continuare şi, mai rău, ți se va face poftă de dulciuri.

Odihnește-te cât trebuie – Când suntem obosiţi, mâncăm mai mult şi încercăm să ne recăpătăm energia instant cu ajutorul cofeinei sau a alimentelor dulci sau grase. Încearcă, așadar, să te culci mai devreme şi să-ți rezolvi problemele legate de somn, dacă există. Somnul este foarte important nu numai pentru slăbit, ci şi pentru sănătate, în general.

Consumă proteine la fiecare masă – Proteinele sunt esenţiale pentru buna funcționare a organismului. Totodată, acestea prelungesc senzația de sațietate, astfel că ve fi mai puţin tentată să mănânci produse nesănătoase între mese. Experţii recomandă să mănânci pui sau peşte bogat în proteine, alune sau nuci la fiecare masă ori gustare.

Ține stresul sub control – Stresul modifică echilibrul hormonal, încetineşte metabolismul şi stimulează organismul să depoziteze mai multă grăsime, în special în partea de mijloc a corpului. Stresul are acelaşi impact asupra corpului precum ahărul,te face să poftești la alimente nepotrivite, în special la gustări foarte sărate, grase, sau dulciuri. Relaxează-te la masă, mănâncă încet şi acordă meselor prioritatea pe care o merită. Nu citi, nu te uita la televizor şi nu lucra la computer în timp ce mănânci.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura