Articole etichetate cu palton dama new yorker

La ce sa fii atenta cand iti alegi un palton

Postat in Tendinte   Tags:

Chiar și-atunci când temperatura scade extrem de mult, parcă tot vrei să știi că arăți minunat în haina aleasă, nu-i așa? Pentru că sezonul rece ține timp îndelungat, va trebui să alegi un model versatil și în acord cu vârsta ta. La ce să fii atentă:

· Dacă vrei să te simți cevamai înaltă, caută un model de palton a cărui lungime să se oprească fix deasupra genunchiului, cu 3-5 cm, pentru a prelungi astfel linia piciorului.
· Pentru a da mai mult volum sau a-ți evidenția formele existente, mizează pe un model cu centură în talie, care să creeze impresia de clepsidră.
· Dacă aiumerii mai lați decât șoldurile, caută o haină cu gulerul în V.

La 20+ : Textura -Tendințele acestui sezon ne îndeamnă să apelăm cu încredere la haine de blană falsă (artificială), însă dacă nu sunt pe gustul tău, poți alege un palton care să aibă elemente, gulerul de exemplu, sub acest trend. Textura specifică blănii va da un aer interesant ținutei tale. Bonus: acest model este perfect unei siluete de tip clepsidră.

La 30+ : Culoarea – La această vârstă nu mai faci experimente și știi exact ce-ți vine bine, în materie de modă. Alege, deci, culori care să-ți pună în valoare tonul pielii, dar și culoarea ochilor. Poți alege nuanțe bogate de roșu, albastru (bleumarin) sau portocaliu (cărămiziu). În plus, o culoare potrivită îți va înveseli chiar și cele mai mohorâte zile de iarnă. Bonus: dacă ai un bust ceva mai generos, gulerul în V îți va alungi silueta.

La 40+ : Lungimea – Deși ai trecut de 40 de ani, nu înseamnă că va trebui să porți de acum încolo haine până în pământ, și sobre, pe deasupra. Pentru a lua o hotărâre bună, gândește-te la următorul lucru: cu ce obișnuiești să-ți construiești ținutele? În mare parte pornești de la o pereche de blugi sau niște pantaloni de stofă? Ori, indiferent de ocazie, mizezi pe o fustă sau o rochie? În funcție de asta, vei afla și lungimea optimă a paltonului tău; pentru jeanși, poți alege un palton ceva mai scurt, iar la fustă, unul trecut de genunchi, care să meargă și cu cizmele tale. Bonus: acest model te avantajează și dacă ai o siluetă de tip pară (șolduri late, umeri înguști).

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura