Articole etichetate cu moda toamna 2014

Trei combinatii de urmat toamna asta

Postat in Tendinte   Tags:

Ca să nu te plictisești de aceleași combinații pe care le tot folosești toamnă de toamnă, ne-am gândit să-ți facem câteva propuneri simple și de efect. Iată!

Paltonul-halat – Este extrem de elegant și îți dă o stare de confort, ca și cum te-ai găsi înfășurată în pătura ta preferată de acasă, într-o după amiază friguroasă. Pentru că această haină este una supradimensionată, o vei putea purta peste alte haine, atunci când temperatura de afară nu mai este așa prietenoasă. Sau, de ce nu, peste rochia de seară, lungă, atunci când mergi la un concert de muzică clasică sau la o piesă de teatru. Dacă nu găsești nimic interesant în magazin (dar ne îndoim!) o poți ruga pe croitoreasa ta să-ți facă ceva pe gustul tău.

Rochie peste pantaloni – Această combinație se află în tendințe și arată foarte bine. Este suficient de feminină, datorită rochiei, și este și comodă (și călduroasă), pentru că în partea de jos ai pantaloni și te poți mișca rapid și fără probleme. Optim ar fi să alegi o rochie ceva mai geometrică și până deasupra genunchiului.

Accente militare – Kakiul militar și-a găsit drumul înapoi către… dulapurile noastre și nu degeaba, ci pentru că arată cu adevărat bine. Încearcă pantaloni, rochii-sarafan sau cămăși în această culoare perfect în acord cu sezonul de afară și combin-o cu nuanțe de mov-prună și portocaliu stins (cărămiziu).

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura