Articole etichetate cu miere si ghimbir

Cum sa prepari elixirul sanatatii (ghimbir + miere)

Postat in Info   Tags:

elixirul sanatatiiExistă un remediu ușor de preparat care are puterea de a ține la distanță răceala și gripa, cât și alte afecțiuni care ți-ar putea pune în pericol sănătatea.

Cum se prepară elixirul sănătății – Pentru prepararea elixirului sănătății, ai nevoie de: 2 lămâi de dimensiune medie, 200 ml de miere, o rădăcine medie de ghimbir, un borcan din sticlă de 0.5 litri. După ce ai spălat lămâile, curăță ghimbirul, taie-l în bucățele, apoi ametecă cele două ingrediente în blender. La final, adaugă și miere, după care amestecă bine compoziția rezultată și depoziteaz-o într-un borcan de sticlă care se închide etanș.

Cum se administrează elixirul sănătății – Adulții pot lua câte o lingură din acest amestec în fiecare zi, în timp ce copiilor li se administrează câte o linguriță. Se poate consuma ca atare sau în combinație cu ceai. Pe lângă faptul că este delicios, acest remediu este extrem de sănătos. Vitamina C din compoziția lămâilor susține sistemul imunitar în lupta contra virusurilor și a bacteriilor, în timp ce substanțele din compoziția mierii, dar și a ghimbirului au proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura