Articole etichetate cu machiaj cu tus de ochi

Trucuri pentru un machiaj reusit cu tus de ochi

Postat in Machiaj   Tags:

Vrei o privire seducătoare, ca de felină? Nimic mai simplu. Iată câteva trucuri pentru un machiaj cu tuș de ochi.

Machiaj cu tuș de ochi – Conturul simplu – Pentru acest tip de conturare, ai nevoie de un tuș-cremă, o pensulă subțire (plată, tăiată pe digonală) și… de o mână cât de cât stabilă. Începi din colțul extern al ochiului, trasând o linie ascendentă, care să continue practic conturul natural al ochiului. O poți face cât vrei tu de lungă. Din acel punct, tragi o linie diagonală, către mijlocul pleoapei superioare. Ulterior, din colțul intern, trasezi un contur mai fin, către mijlocul pleoapei, unindu-l cu linia trasată anterior. Umpli apoi spațiul rezultat și finisezi aspectul general al conturului obținut.

machiaj cu tus de ochi

Machiaj cu tuș de ochi – Conturul dublu – Pentru zilele în care simți că vrei să adaugi un plus de personalitate și veselie machiajului tău, poți încerca un contur cu tuș, dublu! Pentru asta, ai nevoie de 2 tușuri, unul clasic, negru, și altul, în culoarea aleasă de tine, care poate astfel să se asorteze cu ținuta zilei respective. Pentru tușul negru, procedezi ca în primul exemplu, urmând aceiași pași. Ulterior, cureți pensula și, după ce ai schimbat culoarea, urmărești conturul negru, pe deasupra, încet și sigur. Nu te grăbi!

machiaj contur dublu

Machiaj cu tuș de ochi – Conturul cu particule sclipitoare – Dacă te pregătești pentru o petrecere, poți încerca cu încredere această aplicare inedită a tușului de ochi. Ai nevoie de un tuș cu sclipici, simplu sau colorat și un pic de timp. Trasezi liniile de contur așa cum ți-am arătat mai sus. Și gata! Arată foarte bine și este genul de machiaj festiv discret, care nu deranjează visual!

machiaj contur particule sclipitoare

Foto credit: Pinterest
Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura