Articole etichetate cu machiaj cat eyes

Sase pasi pentru un machiaj cat eyes perfect

Postat in Machiaj   Tags:

Machiajul cat-eyes a fost dintotdeauna în tendințe. Este un machiaj senzual, misterios și care denotă eleganță. Poate fi purtat în orice moment al zilei. Multe femei adoptă modelul cat-eyes deoarece este potrivit pentru toate tipurile de ochi. Cu ajutorul acestui machiaj îți poți scoate în evidență ochii. El este popular și în rândul vedetelor. Brigitte Bardot, Sophia Loren se numără printre vedetele care adoptă acest model.

pasul 1 machiaj cat eyes

Pasul 1 – Începând de la mijlocul pleoapei superioare trasează o linie cu creionul dermatograf sau cu tușul, cât mai aproape de gene. Această linie determină grosimea conturului. Dacă vrei un look mai dramatic trasează o linie mai groasă, iar dacă vrei un look mai subtil trasează o linie mai subțire. Pentru a desena o dungă perfectă din prima încercare este necesară multă practică.

pasul 2 machiaj cat eyes

Pasul 2 – Începând cu colțul interior al ochiului desenează o dungă subțire care duce spre linia desenată anterior.

pasul 3 machiaj cat eyes

Pasul 3 – Pentru a crea codița din colțul ochiului, desenează o linie care începe din colțul ochiului. Acum poți decide cât de lungă și arcuită vrei să fie această codiță.

pasul 4 machiaj cat eyes

Pasul 4 – După ce desenezi codița trasează o linie spre mijlocul pleoapei. Ar trebui să se creeze un triunghi gol pe pleoapă. Pentru un aspect mai dramatic, trasezi o linie mai groasă, iar pentru un aspect mai subtil trasezi linia mai subțire.

pasul 5 machiaj cat eyes

Pasul 5 – Creionează și interiorul triunghiului.

pasul 6 machiaj cat eyes

Pasul 6 – Finisează acest look perfect cu încă 2 straturi de tuș sau creion și cu mascara.

Sursă foto: www.preen.me
Sursa articol: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura