Articole etichetate cu greseli de machiaj

Posibile greseli pe care le faci atunci cand te machiezi

Postat in Machiaj   Tags:

Din dorința de a arăta perfect, din când în când este posibil să faci mici greșeli atunci când te machiezi. Iată la ce să fii atentă pentru a nu exagera!

greseli de machiajPorți un fond de ten nepotrivit – Alegerea unui fond de ten este primul pas pentru un machiaj perfect. Chiar dacă mamei sau surorii îi stă foarte bine cu o anumită nuanță, acest lucru nu înseamnă că ți se va potrivi și ție. Un fond de ten nepotrivit te va face să pari mai matură și nu va avea un aspect natural.

Prea mult blush – Fardul roz din obraji are rolul de a îndulci trăsăturile și de a crea un machiaj cât mai natural. Atunci când alegi nuanța este bine să optezi pentru una care să se potrivească cu nuanța tenului tău. Dacă ai pielea mai deschisă la culoare alege un blush roz deschis, iar dacă ai tenul măsliniu poți încerca și un roz mai închis. Totodată și rujul trebuie să se potrivească cu blushul și să fie într-o culoare asemănătoare.

Machiajul smokey eye, unul pretențios – Dacă vrei să-ți pui ochii în evidență, atunci machiajul cu nuanțe de negru și gri este alegerea potrivită. Totuși, pentru ca machiajul să nu fie unul încărcat, rujul trebuie să fie într-o nuanță cât mai naturală, în caz contrar vei avea un machiaj mult prea încărcat.

Aplici prea multă pudră – Este o greșeală pe care o fac în special persoanele care au tenul gras. Pentru a estompa luciul ai tendința să aplici pudră din când în când. Însă în acest mod porii vor părea mai mari, iar pudra va fi foarte vizibilă. Poți preveni această neplăcere alegând o pudră într-o textură ușoară și pe bază de apă.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura