Articole etichetate cu femei materialiste

Cinci tipuri de femei evitate de barbati

Postat in Cuplu   Tags:

Când vine vorba de bărbați, femeile sunt destul de mofturoase. Vor să găsească în partenerul de viață un prieten, un amant și un iubit. Dar noi știm ce vor bărbații? Știm ce NU vor lângă ei? Sunt anumite tipuri de femei pe care bărbații tind să le evite.

tipuri de femei evitateFemeia cu inteligență debordantă – Tuturor bărbaților le place să aibă lângă ei o femeie deșteaptă, cu care să aibă ce vorbi, una care să își susțină punctul de vedere. Unele femei însă, pe lângă faptul că își susțin punctul de vedere cu tărie, nu suportă ca partenerul lor de viață să nu fie de acord cu ceea ce spun ele. Acestea când observă că bărbatul de lângă ele nu este de acord cu punctul lor de vedere, tind să se enerveze și să îl atace verbal folosindu-se de inteligența sa, acest atac îndreptându-se chiar spre umilire.

Femeia materialistă – Femeilor le place să primească cadouri, mici atenții, flori, să fie scoase în oraș la cină. Sunt bărbați care fac aceste lucruri cu drag, însă vor să se asigure că partenerele lor de viață stau lângă ei pentru compania lor, și nu pentru bani. Un bărbat cu principii care va depista că femeia de lângă el este materialistă se va îndepărta cu siguranță.

Femeia care are întotdeauna dreptate – Bărbații evită femeile care au o părerea prea bună despre ele, și care consideră că într-o relație ele sunt cele care au dreptate în orice situație. Acest tip de caracter este greu de schimbat și poate afecta relația. Este posibil ca aceste femei să fi fost în copilărie foarte răsfățate.

Femeia paranoică – Acest tip de femeie tinde să își sune partenerul de viață de cel puțin 10 ori pe zi. Bărbații nu văd rostul acestor gesturi, mai ales când sunt la muncă. Deobicei, femeia care acționează în acest fel este nesigură pe relație și încearcă să aibă controlul asupra tuturor lucrurilor.

Femeia care nu a trecut peste relația anterioară – Bărbații evită să aibă de-a face cu femeile care abia au ieșit dintr-o relație, deoarece posibilitatea ca ea să fie încă îndragostită de fostul iubit este mare. Aceste femei ar putea vedea în noul iubit doar o alienare după despărțirea de ex-ul.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura