Articole etichetate cu dorinta sexuala

Matar.ro
StarShinerS

Gemetele in timpul actului sexual

Atunci cand faceti sex sunteti tacuti sau mai degraba galagiosi?

In general exista doua categorii de persoane: unora le place sa geama si sa isi exprime placerea pe care o simt cu ajutorul oftaturilor sau al suspinelor; altii prefera sa fie tacuti, ba chiar se simt ridicoli daca incearca sa scoata un geamat fortat, care nu suna deloc firesc.

In general, majoritatii oamenilor le place ca partenerul sa geama in timpul unui act sexual deoarece acesta este un semn ca se simt foarte bine. Bineinteles, aceste activitati pot fi ingreunate de amanunte care nu tin de cei doi parteneri, cum ar fi faptul ca nu sunt singuri in casa sau ca sunt intr-un loc mai mult sau mai putin public.

orgasmDaca faceti parte dintre cei care obisnuiesc sa faca zgomot, nu dati prea multa importanta acestui lucru. Pur si simplu, incercati sa nu atrageti atentia in mod exagerat. Daca, dimpotriva, sunteti tacuti dar v-ar placea sa incercati o mica schimbare, priviti totul ca pe un joc, un soi de concurs de gemete, care poate ajunge sa fie foarte excitant, chiar si inainte de a va dezbraca. In acest fel veti fi din ce in ce mai indraznet si, incetul cu incetul, veti fi capabil sa o faceti in mod natural.

“Vinovat” de orgasmul femeilor este un nerv, numit “vag”, potrivit oamenilor de stiinta americani. Acesta este responsabil de comunicarea dintre creier si corp. Nervul vag se “activeaza” in timpul actului sexual, iar acesta isi face simtita prezenta prin gemete.

Citeste tot pe mayra.ro

Termeni populari de cautare:

Pilula micsoreaza dorinta sexuala?

Pana in anul 1960, metodele contraceptive se foloseau mai mult in secret, conform regulilor societatii din acele vremuri. Inventia contraceptiei orale a revolutionat, insa, modul de gandire al societatii, oferindu-le femeilor dreptul la educatie, la cariera si la alegerea partenerului cu care sa-si intemeieze familia.

Pilula contraceptiva si istoria ei
pilula contraceptivaPrima pilula contraceptiva a fost lansata in 1960, in Statele Unite ale Americii, iar 6 luni mai tarziu, pe 1 ianuarie 1961, compania Bayer Schering Pharma (pe atunci Schering AG) a lansat in Australia prima sa pilula contraceptiva. Peste cateva luni, compania aduce pilula si pe piata din Germania, promovand aceasta inovatoare metoda contraceptiva si in Europa.

La finalul anilor ’60, revolutia sexuala a transformat viziunea asupra alegerilor facute de femei. Pilula contraceptiva devine simbolul schimbarii sociale in lumea occidentala. Sexualitatea si contraceptia sunt discutate public, in mod liber, pentru prima data. Femeile incep lupta pentru drepturi egale si pentru un nou rol social.

Varianta pilulei contraceptive promovata de Bayer Schering Pharma in Europa este una imbunatatita din punctul de vedere al dozajului de hormoni, in comparatie cu structura primei pilule lansate in SUA. Din acel moment si pana astazi, a inceput seria de cercetari medicale si de imbunatatiri permanente ale pilulei contraceptive, o inovatie care a facut deja istorie.

Citeste intreg articolul pe mayra.ro
Sursa articol: mayra.ro (c). Toate drepturile rezervate.

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Avon

Etichete tunsori si manichiura