Tipuri de barbati cu care nu trebuie sa ai relatie

Categorie: Cuplu

Publicat la: 22:07

Ești îndrăgostită și nu știi dacă cel pe care l-ai cunoscut este potrivit pentru tine? Iată câteva motive care să te pună pe gânduri înainte să-ți continui relația cu el.

barbati cu care sa nu ai relatieObsedat de control – Acest bărbat domină și vrea să-ți arate că numai el ia deciziile cele mai bune atunci când vine vorba de relația voastră. De la alegerea restaurantului unde să mâncați și ce film să vizionați, până la a decide cu cine ar trebui să te vezi în oraș. Alături de o astfel de persoană te vei întreba mereu dacă tu exiști cu adevărat pentru el.

Te compară cu fosta prietenă – Încerci de fiecare dată să-i fii alături, indiferet dacă este bucuros sau dacă are o problemă. În felul acesta vrei să-i demonstrezi că ești o bună și înțelegătoare prietenă. Chiar și așa, el nu este niciodată mulțumit de eforturile pe care tu le faci și te compară mereu cu fosta prietenă.

Se plânge de tine – De fiecare dată când faci ceva îți reproșează că nu ai făcut acel lucru bine. Mai mult decât atât, te consideră vinovată de toate lucrurile pe care le-ai făcut până acum. Toate acestea te vor face să-ți pierzi respectul și încrederea în tine.

Prea gelos – O urăște pe prietena ta cea mai bună din ziua în care a cunoscut-o și încearcă, prin diferite metode, să distrugă relația pe care tu o ai cu ea. Acest bărbat vrea să-i acorzi atenție numai lui și să renunți la prietenele tale. În felul acesta, ajungi uneori să-ți minți cea mai bună prietenă, de fiecare dată când trebuie să te întâlnești cu iubitul tău.

Este perfecționist – Are numeroase criterii în care tu trebuie să te încadrezi. Trebuie să știi să gătești, să ai o anumită greutate, să fii senzuală sau să vorbești cât mai multe limbi străine. Cu el lângă tine, totul este calculat. Acest bărbat nu se adaptează schimbărilor și mereu vei fi supusă unor standarde predeterminate.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

  Tags:

Articole recomandate

Ingrijirea picioarelor pe timp de varaIngrijirea picioarelor pe timp de vara
Vine vara si acum trebuie sa acordam din ce in ce mai multa atentie partilor corpului care o sa fie la vedere. In sandale, slapi, pantofi decupati picioarele noastre o sa vada lumina zilei din ce in ce mai mult. Asa ca picioarele noastre merita o ingrijire speciala. O data sau chiar de doua ori […]
Cand sufletul insangereaza inimaCand sufletul insangereaza inima
Expresia „sa mori de inima rea” nu e o exagerare fara suport real. Se stie deja ca ranile sufletului fac ravagii in trup, iar inima e organul cel mai lesne afectat de tristete. Daca suferi de depresie, te-ai izolat din punct de vedere social si nu poti gsi nici un umar pe care sa plangi, […]
Solutii naturale pentru tratarea bataturilorSolutii naturale pentru tratarea bataturilor
Uneori chiar și cea mai comodă încălțăminte îți poate provoca bătături. Pe lângă durerea îngrozitoare, ele sunt inestetice și-ți pot deforma piciorul. Uite cum le poți înlătura natural! Bătăturile sunt porțiuni ale pielii îngroșate în urma contactului cu încălțămintea. În timp, unele dintre ele pot provoca infecții ale pielii. NU încerca să îndepărtezi bătăturile prin […]
Morcovii micsoreaza colesterolul si fac pielea frumoasaMorcovii micsoreaza colesterolul si fac pielea frumoasa
Nu mai este demult un secret că morcovii sunt esenţiali pentru o vedere bună şi o piele frumoasă. Însă, numeroase studii arată că ei au numeroase alte calităţi terapeutice. În cele ce urmează, află ce alte beneficii au morcovii, atât pentru uzul intern, cât şi pentru cel extern. Morcovii conţin numeroase vitamine (A, B, C, […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura