Sfaturi cum sa mentii o relatie la distanta

Categorie: Cuplu

Publicat la: 19:00

Absența persoanei iubite în viaţa de cuplu poate fi frustrantă. Este foarte important să faceți câteva lucruri pentru a păstra o relație la distanță, în viață. Când partenerii sunt în locuri diferite şi nu se pot vedea, vor duce lipsa dinamismului în relație. Unii vor începe să se dea bătuţi, alţii să se alăture unor activităţi care să umple vidul creat în mintea lor, dar pe care să nu-l poată vindeca sau umple. Ca acest lucru să nu se întâmple, ţine cont de câteva sfaturi pentru a păstra focul aprins în relaţia ta.

sfaturi relatie la distantaTelefoane , mesagerie instant, e-mailuri – Trebuie să menţii un canal foarte eficient de comunicare. In zilele noastre, ai nenumărate opțiuni, atunci când vine vorba de comunicare. Telefoane mobile, mesaje, e-mailuri sunt dispozitive de comunicare eficiente. Fiecare dintre aceste canale de comunicare are propriile plusuri și minusuri. Alege mediul care vi se potriveşte cel mai bine. Dacă vă place scrisul, mesajele e-mail convenționale ar spori impactul, decât oricare alt mediu. Dacă sunteți un vorbitor bun, puteți folosi telefoanele mobile.

Împărtăși momente memorabile – Este nevoie de multă răbdare și dragoste pentru a face o relaţie la distanţă un succes. Ar trebui să încercați întotdeauna să surprindeţi momentele cele mai frumoase din viaţa voastră, prin utilizarea fotografiilor și clipurilor video. Aceste tipuri de momente fac partenerul să simtă prezența ta, din punct de vedere fizic, chiar dacă nu eşti acolo.

Hobby-urile menţin relaţia în viaţă – Hobby-ul este acel tip de muncă pe care îl faci de fiecare dată cu plăcere. Nu face asta, doar pentru că alții te sfătuiesc să-l faci. Ar trebui să-ţi placă în primul rând. Ești foarte norocoasă dacă ai găsit un hobby foarte interesant, atât pentru tine cât şi pentru iubitul tău. Aveți posibilitatea să împărtăşiţi această plăcere. În zilele noastre, există hobby-uri on-line. Le puteţi folosi pentru a face faţă relaţiei la distanţă.

Planul de a vedea unul pe celălalt – Ştii importanța întâlnirilor cu partenerul tău. Nu este nimic mai satisfăcător decât reîntâlnirea, după o lungă perioadă. Intervalul în care aţi stat despărţiţi poate face dragoste tot mai pasională. Astfel de întâlniri iau toată singurătatea și tristețea pe care aţi simţit-o departe unul de celălalt.

Cadouri – Cadourile sunt cel mai bun mod de a-i surprinde pe cei dragi. Ar trebui să-ţi surprinzi partenerul, ocazional, pentru a menține aprins focul relaţiei. Florile, felicitările, ceasurile personalizate sau lanțurile sunt daruri comune.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Articole recomandate

Vitamine si minerale pentru senioriVitamine si minerale pentru seniori
Odata cu inaintarea in varsta necesarul de vitamine al organsimului creste, iar cel de minerale scade. Importante pentru buna functionare sunt si unele si altele, carentele, dar si un aport in exces putand avea urmari dintre cele mai neplacute. E cunoscut faptul ca multi dintre varstnici sufera din cauza deficitului de vitamine si minerale. Dar […]
Solutii de refacere pentru par in timpul veriiSolutii de refacere pentru par in timpul verii
Cu vremea de afară, nu ne rămâne altceva de făcut decât să visăm la concediile apropiate şi unde urmează să plecăm… Înainte de a face planuri detaliate, ia în calcul şi protecţia solară. Părul nu face excepţie, deci ai mare grijă de el! Acțiunea soarelui își lasă o amprentă pozitivă asupra tonusului nostru, dar negativă […]
Alimente sanatoase de consumat in dietaAlimente sanatoase de consumat in dieta
Vrei să scapi de kilogramele în plus și nu știi ce să mănânci pe post de gustări sănătoase? Iată ce alimente poți să consumi! Varză – Fie că ești la muncă sau acasă consumă varză pe post de gustări sănătoase. Pentru a alunga senzația de foame, fierbe o varză mică și condimenteaz-o cu sare și […]
Remedii naturale din brad si pinRemedii naturale din brad si pin
Bradul şi pinul se numără printre vedetele medicinei naturiste. Mugurii verzi calmează bronşitele copiilor, reumatismul bunicilor şi oboseala părinţilor. Citeşte în acest articol de ce e bine să ai în casă remedii naturale din brad şi pin. Dacă tuşeşti, poţi încerca infuzia din muguri de brad, pentru că îţi protejează căile respiratorii acţionând ca un […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura