Motive pentru care barbatii isi inseala prietenele

Categorie: Cuplu

Publicat la: 17:15

Ai aflat că partenerul te-a înșelat și te frămânți gândindu-te la motivele care l-au îndemnat să recurgă la această faptă? Specialiștii au identificat cauzele pentru care bărbații înșală. Consilierul matrimonial M. Gary Neuman a intervievat 200 de bărbați pentru a identifica motivele reale din spatele infidelității acestora. Iată care sunt acestea!

de ce inseala barbatiiBărbații sunt nemulțumiți emoțional – 48% dintre bărbați spun că înșală din cauza nemulțumirilor emoționale și doar 8% dintre ei au declarat că insatisfacția sexuală a fost principalul factor care i-au condus la infidelitate. Consilierul matrimonial spune că oamenii sunt ființe conduse emoțional. Din acest motiv este foarte important ca partenerele să le arate soților că sunt apreciați, mai ales că bărbații nu știu să-și exprime sentimentele atât de clar cum fac femeile.

Prietenul lor cel mai bun este infidel – 77% dintre cei care au înșelat au un prieten bun care nu este fidel partenerei sale. Unii bărbați care înșeală cred că în ciuda faptului că prietenul lor cel mai bun este infidel, este un tip de treabă și chiar și cei mai buni bărbați fac asta. Prin urmare, nu o sa-i poți interzice partenerului tău să nu-și petreacă timpul alături de prietenul lui cel mai bun. Dar îi poți cere să se întâlnească cu el la un eveniment sportiv sau la un restaurant și nu într-un club, unde tentația e mai mare.

Găsesc „ispita” la locul de muncă – 40% dintre bărbații și-au înșelat partenerele cu femei cunoscute la locul de muncă. „Deseori bărbatul înșală cu cineva cunoscut la locul de muncă. Acea persoană îl laudă și îi face complimente cu privire la eforturile sale”, spune consilierul matrimonial M. Gary Neuman. Tot acesta a declarat că, din fericire, există un semn care te avertizează clar că soțul sau partenerul tău devine apropiat cu o colegă de muncă. Dacă el o laudă sau menționează numele acesteia, mai mult decât vorbște despre prietenii săi bărbați, ar fi bine să discutați.

Înșală pentru a umple un gol emoțional – Doar 12% dintre bărbați spun că femeile cu care înșală sunt mai atractive din punct de vedere fizic decât partenerele lor. Cu alte cuvinte, un om nu înșală pentru că el crede că va obține un sex mai bun cu un corp mai frumos. „În cele mai multe cazuri, el înșală pentru a umple un gol emoțional”, este de părere consilierul Neuman.

După ce înșală, bărbații se simt vinovați – 68% dintre cei intervievați au declarat că nu s-au gândit vreodată că vor înșela, iar 66% dintre aceștia au spus că și-ar fi dorit nu fi fost infideli niciodată. Chiar și așa, consilierul matrimonial spune că vina nu este suficientă pentru a opri un om de la a fi infidel. Prin urmare, dacă partenerul tău jură că nu te va înșela niciodată nu presupune că acest lucru chiar nu se va întâmpla. Este important pentru ambii parteneri să ia măsuri pentru a crea relația pe care și-o doresc.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Articole recomandate

Cum alegi un dizolvant pentru unghii de calitateCum alegi un dizolvant pentru unghii de calitate
Unghiile sunt ca un poster „imprimat” cu informaţii preţioase. Spun multe despre cât timp petreci în faţa oglinzii sau despre produsele de îngrijire pe care le foloseşti. De aceea, ai mare grijă să le oferi o atenţie sporită. Cu ce începi? Curăţă-te cu un dizolvant de calitate! „Fişă de post” pentru dizolvant – Dizolvantul de […]
Iubitul meu ma ignora. Ce pot sa fac?Iubitul meu ma ignora. Ce pot sa fac?
Partenerul tău nu îţi mai acordă la fel de multă atenţie ca înainte? Simţi că îl preocupă ceva? Află care sunt motivele care îl ţin departe de tine! Fii tu cea care iniţiază dialogul! Chiar dacă simţi că partenerul tău nu se mai implică în relaţia voastră la fel de mult ca înainte, nu e […]
Esarfe pentru vara sau toamnaEsarfe pentru vara sau toamna
Nu sunt doar perfecte pentru o zi in care parul nu vrea sa stea in niciun fel, dar extrem de fashionable si chic, esarfele prinse pe cap sub forma de turban sunt o alegere fabuloasa pentru vara si chiar toamna. Totusi, designerii nu se rezuma doar la tinuta de plaja (o astfel de esarfa nu […]
Cinci trucuri pentru micsorarea si controlul apetituluiCinci trucuri pentru micsorarea si controlul apetitului
Se spune ca daca vei reduce numarul de calorii consumate, vei slabi. Este simplu de spus, dar greu de urmat. De ce? Pentru ca stomacul tau va protesta automat atunci cand vei trece pe langa o farfurie cu mancare si, in final, nu te vei mai putea abtine. Daca tii sau ai tinut o dieta […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura