Motive pentru care barbatii isi inseala prietenele

Categorie: Cuplu

Publicat la: 17:15

Ai aflat că partenerul te-a înșelat și te frămânți gândindu-te la motivele care l-au îndemnat să recurgă la această faptă? Specialiștii au identificat cauzele pentru care bărbații înșală. Consilierul matrimonial M. Gary Neuman a intervievat 200 de bărbați pentru a identifica motivele reale din spatele infidelității acestora. Iată care sunt acestea!

de ce inseala barbatiiBărbații sunt nemulțumiți emoțional – 48% dintre bărbați spun că înșală din cauza nemulțumirilor emoționale și doar 8% dintre ei au declarat că insatisfacția sexuală a fost principalul factor care i-au condus la infidelitate. Consilierul matrimonial spune că oamenii sunt ființe conduse emoțional. Din acest motiv este foarte important ca partenerele să le arate soților că sunt apreciați, mai ales că bărbații nu știu să-și exprime sentimentele atât de clar cum fac femeile.

Prietenul lor cel mai bun este infidel – 77% dintre cei care au înșelat au un prieten bun care nu este fidel partenerei sale. Unii bărbați care înșeală cred că în ciuda faptului că prietenul lor cel mai bun este infidel, este un tip de treabă și chiar și cei mai buni bărbați fac asta. Prin urmare, nu o sa-i poți interzice partenerului tău să nu-și petreacă timpul alături de prietenul lui cel mai bun. Dar îi poți cere să se întâlnească cu el la un eveniment sportiv sau la un restaurant și nu într-un club, unde tentația e mai mare.

Găsesc „ispita” la locul de muncă – 40% dintre bărbații și-au înșelat partenerele cu femei cunoscute la locul de muncă. „Deseori bărbatul înșală cu cineva cunoscut la locul de muncă. Acea persoană îl laudă și îi face complimente cu privire la eforturile sale”, spune consilierul matrimonial M. Gary Neuman. Tot acesta a declarat că, din fericire, există un semn care te avertizează clar că soțul sau partenerul tău devine apropiat cu o colegă de muncă. Dacă el o laudă sau menționează numele acesteia, mai mult decât vorbște despre prietenii săi bărbați, ar fi bine să discutați.

Înșală pentru a umple un gol emoțional – Doar 12% dintre bărbați spun că femeile cu care înșală sunt mai atractive din punct de vedere fizic decât partenerele lor. Cu alte cuvinte, un om nu înșală pentru că el crede că va obține un sex mai bun cu un corp mai frumos. „În cele mai multe cazuri, el înșală pentru a umple un gol emoțional”, este de părere consilierul Neuman.

După ce înșală, bărbații se simt vinovați – 68% dintre cei intervievați au declarat că nu s-au gândit vreodată că vor înșela, iar 66% dintre aceștia au spus că și-ar fi dorit nu fi fost infideli niciodată. Chiar și așa, consilierul matrimonial spune că vina nu este suficientă pentru a opri un om de la a fi infidel. Prin urmare, dacă partenerul tău jură că nu te va înșela niciodată nu presupune că acest lucru chiar nu se va întâmpla. Este important pentru ambii parteneri să ia măsuri pentru a crea relația pe care și-o doresc.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Articole recomandate

Totally Spies este singurul desene animat dedicat spionilorTotally Spies este singurul desene animat dedicat spionilor
Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa traiesti intr-o lume in care nu te poti plictisi in nici o zi, deoarece ai de fiecare data cate o misiune interesanta de rezolvat, o lume in care dainuie misterul, in care chiar si cel mai bun prieten iti poate fi defapt cel mai mare dusman? Bine ai […]
Perechi de pantaloni must have sezonul acestaPerechi de pantaloni must have sezonul acesta
Dacă până acum ne-am etalat picioarele în rochiţe şi jeanşi scurţi, e momentul să ne completăm garderoba cu pantaloni în tendinţe. Iată 6 modele trendy pe care trebuie să le ai! Pantalonii drepţi şi şalvarii sunt pe val PANTALONI Ce pantaloni purtăm toamna aceasta? În esenţă, purtăm ce ne place şi ce ne vine bine, […]
Pantofi superbi toamna iarnaPantofi superbi toamna iarna
Propunerile ALDO pentru sezonul Toamna-Iarna 2011 iti vorbesc despre momente magice, fie ca acestea inseamna sa….castigi la loto?!… sau sa…te indragostesti intr-un lift?!…sau sa…iti porti pasii intr-un alt ritm decat cel al multimii?! Orice ai intelege tu prin magia unui moment norocos, ALDO iti propune sa o transformi intr-o bucurie a vietii in care esti […]
Pepe are o iubita de bani gataPepe are o iubita de bani gata
Dupa despartirea de Oana Zavoranu, Pepe a pus mana pe o tanara frumoasa si bogata pe deasupra. Modelul Beatrice Trican, noua iubita a lui Pepe, traieste intr-o vila ce valoreaza 1.200.000 de euro. Casa are 12 dormitoare, o terasa si o gradina exotica cu palmieri. Beatrice are 19 ani si provine dintr-o familie cu o […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura