Cinci secrete care iti vor imbunatati relatia

Categorie: Cuplu

Publicat la: 15:40

secrete in relatieIubitul tău a crescut ca un om om tradițional, statornic? Dacă este așa, iata 5 secrete care îţi vor îmbunătăţi relaţia, fără a încerca să vorbeşti despre asta. Răspunsurile lui, la întrebările tale, vor dezvălui cum se simte și vă vor aduce mai aproape unul de celalalt.

Bărbaţii spun „Te iubesc”, cu acțiuni! Unii oameni preferă să-şi arate sentimentele prin acțiuni, mai degrabă, decât prin cuvinte. Iubitul tău poate spune „Te iubesc ” prin ajustarea, repararea lucrurilor prin casă, tăierea gazonului, sau chiar ducerea gunoiul, orice ar face din lumea ta, un loc mai bun.

Ascultă cu adevărat – Când asculţi pe cineva vorbind, probabil vei interveni în discuție cu un „da”, sau ” înţeleg”, ocazional. E felul tău de a spune, „Te ascult.” Dar unii bărbaţi nu fac acest lucru. Doar pentru că un om nu spune nimic, nu înseamnă că nu te ascultă. Pot prefera să asculte în liniște și să se gândească la ceea ce spui.

Activitățile comune formează legături – Bărbaţii îşi consolidează relaţiile prin activităţile comune pe care le au cu partenerele lor, mai mult decât prin schimbul de gânduri, sau sentimente. Pentru mulţi bărbaţi, activități precum: sportul sau sexul, îi fac să se simtă mai aproape de partenerele lor.

Bărbaţii au nevoie de timp pentru ei înșiși – Activitățile comune sunt importante, dar bărbaţii au nevoie de timp pentru ei înșiși . Dacă iubitului tău îi place să se bucură de golf, grădinărit sau de antrenamentul la sala de sport, încurajează-l. Continuarea hobby-urilor lui,îţi permit şi ţie să ai puţin timp liber.

Bărbaţii învaţă de la taţii lor – Dacă vrei să știi cum va acționa iubitul tău într-o căsnicie, priveşte-l pe tatăl lui. Studiază care este relaţia între ei şi cum se raportează soţiei. Astfel, vei prezice modul în care îşi va trata viitoarea soţie.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Articole recomandate

Ce beneficii are uleiul de masline pentru parCe beneficii are uleiul de masline pentru par
Uleiul de măsline este unul dintre cele mai bune alimente, care pot îmbunătăți foarte mult sănătatea și aspectul corpului tău. Iată ce beneficii are pentru păr, unghii și piele. Pentru păr – Uleiul de măsline hidratează părul. Dacă ai firele uscate sau deteriorate, poți să te alegi cu vârfuri despicate. Uleiul de măsline dă părului […]
Beneficiile musetelului pentru sanatateBeneficiile musetelului pentru sanatate
Odată cu venirea primăverii înflorește pe câmpii mușețelul, o plantă medicinală care nu trebuie să lipsească din casa ta. Iată care sunt beneficiile acesteia pentru sănătate! Are rol antiseptic și antibacterian – Uleiul de mușețel este recomandat în tratarea rănilor superficiale, cum sunt zgârâieturile și juliturile, deoarece are rol antibacterian și previne infecțiile. Poți aplica […]
Invata sa te bucuri de vara chiar daca trebuie sa muncestiInvata sa te bucuri de vara chiar daca trebuie sa muncesti
Mai importante decat tehnicile de supravietuire in salbaticie sunt cele de la birou pe perioada verii. In timp ce jungla este o destinatie mai putin probabila pentru tine, peretii cladirii in care muncesti de la 9 la 6 in fiecare zi sunt o realitate cruda. Consulta ghidul de supravietuire vara la birou si invata sa […]
Sfaturi pentru a preveni din timp atacul de panicaSfaturi pentru a preveni din timp atacul de panica
Palpitaţii, senzaţia de frică sau de blocaj total sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le resimţi cu intensitate în timpul unui atac de panică. Iată câteva sfaturi pentru a preveni astfel de episoade! Atacul de panică poate ţine câteva secunde sau chiar şi câteva zeci de minute, timp în care simţi că pierzi în […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura