Cinci secrete care iti vor imbunatati relatia

Categorie: Cuplu

Publicat la: 15:40

secrete in relatieIubitul tău a crescut ca un om om tradițional, statornic? Dacă este așa, iata 5 secrete care îţi vor îmbunătăţi relaţia, fără a încerca să vorbeşti despre asta. Răspunsurile lui, la întrebările tale, vor dezvălui cum se simte și vă vor aduce mai aproape unul de celalalt.

Bărbaţii spun „Te iubesc”, cu acțiuni! Unii oameni preferă să-şi arate sentimentele prin acțiuni, mai degrabă, decât prin cuvinte. Iubitul tău poate spune „Te iubesc ” prin ajustarea, repararea lucrurilor prin casă, tăierea gazonului, sau chiar ducerea gunoiul, orice ar face din lumea ta, un loc mai bun.

Ascultă cu adevărat – Când asculţi pe cineva vorbind, probabil vei interveni în discuție cu un „da”, sau ” înţeleg”, ocazional. E felul tău de a spune, „Te ascult.” Dar unii bărbaţi nu fac acest lucru. Doar pentru că un om nu spune nimic, nu înseamnă că nu te ascultă. Pot prefera să asculte în liniște și să se gândească la ceea ce spui.

Activitățile comune formează legături – Bărbaţii îşi consolidează relaţiile prin activităţile comune pe care le au cu partenerele lor, mai mult decât prin schimbul de gânduri, sau sentimente. Pentru mulţi bărbaţi, activități precum: sportul sau sexul, îi fac să se simtă mai aproape de partenerele lor.

Bărbaţii au nevoie de timp pentru ei înșiși – Activitățile comune sunt importante, dar bărbaţii au nevoie de timp pentru ei înșiși . Dacă iubitului tău îi place să se bucură de golf, grădinărit sau de antrenamentul la sala de sport, încurajează-l. Continuarea hobby-urilor lui,îţi permit şi ţie să ai puţin timp liber.

Bărbaţii învaţă de la taţii lor – Dacă vrei să știi cum va acționa iubitul tău într-o căsnicie, priveşte-l pe tatăl lui. Studiază care este relaţia între ei şi cum se raportează soţiei. Astfel, vei prezice modul în care îşi va trata viitoarea soţie.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Articole recomandate

Cum sa alegi fondul de ten si cum il aplici bineCum sa alegi fondul de ten si cum il aplici bine
Desi am scris in repetate randuri despre acest subiect, el ramane unul vesnic deschis: fondul de ten aplicat intr-o maniera gresita. Am tot discutat despre cum il alegem, cum il aplicam, cand si alte detalii care sa ne ofera un aspect natural. Totusi, pe strada inca defileaza sute de „mascute”, adica fete gresit machiate, cu […]
Fard de pleoape sclipitor, variante de fard metalicFard de pleoape sclipitor, variante de fard metalic
Nimic nu se compară cu un fard de pleoape strălucitor pentru a-ţi ridica instant starea de spirit! Produsele de make-up vin într-o gamă largă, sunt mai puţin costisitoare ca o rochie de seară, însă sunt la fel de festive. Trebuie să ajungi la o petrecere? Ăsta este răspunsul tău! Fardurile de ochi strălucitoare vin în […]
Iata ce modele de jeansi se vor purta in vara lui 2012Iata ce modele de jeansi se vor purta in vara lui 2012
Jeansii sunt universali! Ei pot fi purtati atat de tinere, cat si de persoane mature, de femei casnice si de femei de afaceri. Daca iti gasesti acea pereche care ti se potriveste perfect, te vei simti confortabil si vei arata stylish & young. Cu accesoriile potrivite, jeansii iti vor sublinia personalitatea, fara sa te puna […]
Sfaturi pentru protejarea parului vopsitSfaturi pentru protejarea parului vopsit
Chiar daca obisnuiesti sa-ti vopsesti parul singura sau in saloanele profesionale, intotdeauna iti doresti un par sanatos, atragator si o culoare vibranta care sa dureze cat mai mult. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, exista cateva reguli de care trebuie sa tii cont. Pentru ca podoaba ta capilara sa arate excelent trebuie sa-ti colorezi […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura