Cinci lucruri despre relatiile moderne

Categorie: Cuplu

Publicat la: 21:31

Dacă pe vremea părinților noștri declarațiile de dragoste se transmiteau prin scrisori, iar primul sărut era mai mult furat după câteva întâlniri, astăzi lucrurile evoluează mult mai repede. Iată ce s-a schimbat!

adevaruri despre relatiile moderneRelația are loc pe rețelele sociale – În timp ce acum 10 ani cuplurile petreceau ore la telefon, împărtășindu-și și cele mai intime gânduri, acum toată lumea comunică prin mesaje pe telefon, iar declarațiile de dragoste au loc pe rețelele sociale prin intermediul comentariilor. Sentimentele sunt exprimate cu ajutorul semnelor ce indică fețe vesele sau triste, iar magicul „te iubesc” este spus cu ușurință de la prima întâlnire.

Nimeni nu-și mai face planuri – Dacă acum câțiva ani ieșirile în oraș erau stabilite cu câteva zile înainte și nimeni și nimic nu putea să le amâne, astăzi primim invitații la evenimente în ultimul moment sau suntem invitați tot prin intermediul rețelelor sociale la diferite întâlniri, unde promitem că o să ajungem, deși de cele mai multe ori nu ne ținem de cuvânt.

Angajamentele provoacă panică – Din ce în ce mai puține persoane caută o relație stabilă și serioasă, deoarece astfel își iau un angajament că le vor fi fideli partenerilor și vor fi mereu alături de ei când vor avea nevoie. Astăzi sunt încurajate relațiile deschise, în care partenerii se întâlnesc când au timp ți nu se sfiesc să iasă în public alături de alte persoane.

Sentimentele nu mai sunt menajate – Ți-ai găsit pe altcineva sau pur și simplu te-ai plictisit de persoana de lângă tine și vrei o schimbare? Cel mai simplu mod prin care te poți despărți de cineva, fără să fie nevoie sa vorbești cu ea, este să-i transmiți un mesaj pe telefon. Așa vei evita să vezi surpriza de pe fața ei și evenutalele lacrimi.

Tentații la fiecare pas – Rețelele de socializare sunt o bună ocazie pentru a cunoaște alte persoane, chiar și unele aflate la mii de kilometri distanță. Astfel relațiile încep să aibă altă însemnătate, în care vorbele de iubire se transmit prin mesaje sau comentarii la poze.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

  Tags:

Articole recomandate

Ce semnificatie are numele ales copilului tauCe semnificatie are numele ales copilului tau
Părinţii aleg rareori numele copiilor lor la întâmplare. Orice nume are o semnificaţie şi poate spune multe despre personalitatea copilului. Iată ce spun cele mai comune nume! Andrei/ Andreea – Copiii al căror nume este Andreea sau Andrei sunt foarte veseli şi ţi-e greu să nu fii bine dispus când eşti prin preajma lor. Sunt […]
Vezi cine este cea mai fotogenica fata din lumeVezi cine este cea mai fotogenica fata din lume
Este una dintre cele mai frumoase femei din lume si a castigat titlul de Miss Fotogenic Universe, in 2011. Are doar 22 de ani, dar chipul ei face senzatie in lumea intreaga. Ronnia Stephanie Fornstedt, un model de origine suedeza, castigatoarea titlului de Miss Suedia si Miss Fotogenic Universe a fost adeseori comparata cu Angelina […]
Ziua de Dragobete, pentru intreaga familieZiua de Dragobete, pentru intreaga familie
Dragobetele nu trebuie să fie doar pentru serbări școlare ori cine romantice în doi – poate fi o zi distractivă, pentru întreaga familie. Arată cât de mult îi iubești pe cei apropiaţi, urmând câteva sfaturi simple! Chiar dacă Dragobetele nu este o sărbătoare pe care toată lumea să o ţină, există şi persoane care decid […]
Sase reguli must do pentru o familie modernaSase reguli must do pentru o familie moderna
Tehnologia a transformat familia traditionala intr-un grup de straini care locuiesc in aceeasi casa, dar abia daca se mai saluta, mai ales cand vine vorba de cei tineri. Daca observi o astfel de situatie in familia ta, iti recomandam sa instaurezi un regulament care sa imbunatateasca relatia dintre parinti si copii, fara a crea tensiuni […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura