Cinci lucruri despre relatiile moderne

Categorie: Cuplu

Publicat la: 21:31

Dacă pe vremea părinților noștri declarațiile de dragoste se transmiteau prin scrisori, iar primul sărut era mai mult furat după câteva întâlniri, astăzi lucrurile evoluează mult mai repede. Iată ce s-a schimbat!

adevaruri despre relatiile moderneRelația are loc pe rețelele sociale – În timp ce acum 10 ani cuplurile petreceau ore la telefon, împărtășindu-și și cele mai intime gânduri, acum toată lumea comunică prin mesaje pe telefon, iar declarațiile de dragoste au loc pe rețelele sociale prin intermediul comentariilor. Sentimentele sunt exprimate cu ajutorul semnelor ce indică fețe vesele sau triste, iar magicul „te iubesc” este spus cu ușurință de la prima întâlnire.

Nimeni nu-și mai face planuri – Dacă acum câțiva ani ieșirile în oraș erau stabilite cu câteva zile înainte și nimeni și nimic nu putea să le amâne, astăzi primim invitații la evenimente în ultimul moment sau suntem invitați tot prin intermediul rețelelor sociale la diferite întâlniri, unde promitem că o să ajungem, deși de cele mai multe ori nu ne ținem de cuvânt.

Angajamentele provoacă panică – Din ce în ce mai puține persoane caută o relație stabilă și serioasă, deoarece astfel își iau un angajament că le vor fi fideli partenerilor și vor fi mereu alături de ei când vor avea nevoie. Astăzi sunt încurajate relațiile deschise, în care partenerii se întâlnesc când au timp ți nu se sfiesc să iasă în public alături de alte persoane.

Sentimentele nu mai sunt menajate – Ți-ai găsit pe altcineva sau pur și simplu te-ai plictisit de persoana de lângă tine și vrei o schimbare? Cel mai simplu mod prin care te poți despărți de cineva, fără să fie nevoie sa vorbești cu ea, este să-i transmiți un mesaj pe telefon. Așa vei evita să vezi surpriza de pe fața ei și evenutalele lacrimi.

Tentații la fiecare pas – Rețelele de socializare sunt o bună ocazie pentru a cunoaște alte persoane, chiar și unele aflate la mii de kilometri distanță. Astfel relațiile încep să aibă altă însemnătate, în care vorbele de iubire se transmit prin mesaje sau comentarii la poze.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

  Tags:

Articole recomandate

Cum sa hranesti un copil capriciosCum sa hranesti un copil capricios
„Asta nu-mi place, pe asta n-o vreau, acum nu mi-e foame…”. Cunoşti repertoriul? Dacă cel mic face mofturi la mâncare, ai la îndemână câteva soluţii ca să-l aduci pe calea cea bună. Stabileşte-i ore de masă – Este indicat ca orice copil să ia micul dejun, prânzul, cina şi una-două gustări, la fel ca un […]
Trei factori care pot duce la aparitia cancerului de pieleTrei factori care pot duce la aparitia cancerului de piele
Nu doar expunerea excesivă la soare poate duce la apariția cancerului de piele. Specialiștii atrag atenția și asupra următorilor factori. 1. Istoricul familial – Cu toate că riscul de îmbolnăvire scade atunci când se adoptă un stil de viață sănătos, istoricul familial poate avea o influență mare asupra riscului de a face cancer de piele. […]
Cel mai simplu remediu impotriva celuliteiCel mai simplu remediu impotriva celulitei
Celulita este o problema a pielii ce afecteaza totmai multe femei, indiferent de varsta si greutate. Celulita apare mai ales pe solduri, fese si membrele inferioare (coapse) si nu este determinata de greutatea in exces, asa cum considera majoritatea. Celulita apare in stratul subcutanat al tesutului pielii sub forma de celulele adipoase care se contracta […]
De ce sa consumi nuci si seminteDe ce sa consumi nuci si seminte
Studiile arată că dintr-un plan alimentar echilibrat nu trebuie să lipsească seminţele oleaginoase, aliate de preţ pentru organismul tău. Află, în continuare, care sunt beneficiile acestora. „Rezervoare” de energie – Principalul depozit nutriţional al acestor alimente este uleiul lor, de departe una dintre cele mai bogate surse vegetale de proteine, acizi graşi esenţiali, vitamine şi […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura