Articole etichetate cu camasa denim 2015

Cum sa porti camasa din denim la moda

Postat in Tendinte   Tags:

Cămaşa din denim, care păruse uitată şi abandonată în moda anilor ’80, sparge acum barierele timpului şi prinde din nou viaţă în tendinţele toamnei 2014, fiind declarată must have-ul momentului. Şi, dacă ai dubii asupra modului în care o poţi strecura în garderoba ta, îţi sugerăm câteva idei cu adevărat stylish de a o purta în acest sezon.

Look stylish – Vrei să fii cu adevărat o apariţie în tendinţe? Prinde curaj şi asortează-ţi cămaşa din denim cu… denim, indiferent de ce piese vestimentare alegi – pantaloni sau fustă – în completarea acesteia într-un outfit. În acest sezon, ţinutele all denim fac legea în moda străzii şi nu numai.

Look office – Cămaşa din denim oferă o doză crescută de versatilitate în ţinutele pentru birou, indiferent dacă ai un stil elegant sau casual. O poţi asorta uşor la o pereche de jeanşi coloraţi, tip pană, pentru a obţine o ţinută relaxată, sau îi poţi oferi un accent business în combinaţie cu o pereche de pantaloni eleganţi, drepţi sau evazaţi.

Look grunge – Integrează cămaşa din denim în stilul grunge, purtând-o deschisă la nasturi sau legând-o neglijent în jurul taliei. Asorteaz-o cu un top simplu, alb sau negru, pe dedesubt, cu o pereche de jeanşi scurţi, prespălaţi şi tăiaţi, şi cu o pereche de bocanci.

Look feminin – Cine spune că nu poţi purta cămaşa din denim în ţinutele pentru un party glam sau extravagant? Asorteaz-o cu o fustă scurtă sau trei sferturi cu paiete şi cu pantofi sau sandale cu toc şi vei obţine look-ul feminin, dar modern pe care vrei să-l impui la un astfel de eveniment.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura