Articole etichetate cu bucle stil clasic

Anul asta la moda sunt buclele romantice

Postat in Tunsori   Tags:

bucle libere pe spateCe altă coafură poate fi mai potrivită pentru rochițele și fustițele vaporoase de vară decât părul lejer ondulat? Încearcă unul dintre aceste modele și cu siguranță vei întoarce capete. Părul prins într-o parte – O alegere perfectă atât pentru o seară cu prietenii în oraș cât și pentru o plimbare romantică pe malul mării. Tot ce trebuie să faci este să ondulezi părul cu ajutorul unor bigudiuri mari sau, mai simplu, cu ondulatorul de păr. Aplică puțin fixativ și dă părul într-o parte. Ia o șuviță din partea opusă celei în care vrei să-l lași liber, răsucește-o și cu ajutorul unor agrafe într-o nuanță cât mai apropiată de cea a părului, prinde-o cât mai sus. Opțional poți aplica și un accesoriu, cum ar fi o floare sau un fluturaș.

Bucle libere pe spate – Nu este nevoie să ai părul foate lung pentru a putea realiza această coafură. Ondulează părul în bucle lejere. Separă șuvițele din față și împletește-le dar nu foarte strâns și prinde cele două codițe la spate. Pentru un look mai răvășit este de ajuns să răsucești cele două șuvițe, fără să mai fie nevoie să le împletești și să le fixezi cu ajutorul agrafelor. Încearcă să prinzi agrafele sub păr pentru a le ascunde.

Stilul clasic – Este potrivit pentru orice moment al zilei, fiind în multe cazuri coafura preferată a vedetelor de la Hollywood pentru momentele de gală. Cu o rochiță colorată și o pereche de sandale cu talpă înaltă vei impersiona atât seara, cât și în timpul zilei. Piaptănă bine părul pentru a întinde firele rebele, separă-l în șuvițe groase pe care le ondulezi. Piaptănă din nou părul pentru a face buclele cât mai lejere și fixează-le cu puțin fixativ. Simplu, nu-i asa?

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura