Articole etichetate cu beneficii prune uscate

Ce fructe sa incluzi in dieta ta daca vrei sa slabesti rapid

fructe de inclus in dietaOamenii de știință de la Universitatea din Liverpool susțin că din regimul alimentar nu trebuie să lipsească anumite tipuri de fructe. Află despre ce este vorba! În cursul unui regim de slăbire de aproximativ 12 săptămâni, un grup de persoane a consumat în fiecare zi o porție de prune uscate, femeile câte 140 g și bărbații 170 g. Un alt grup a urmat aceleași recomandări în privința alimentației și a activității fizice, dar nu a inclus prune uscate în meniul zilnic.

După trei luni, s-a constatat o pierdere medie în greutate de 2 kg la persoanele care au consumat prune uscate, față de numai 1,5 kg la cei care nu au inclus acest aliment în dieta lor. Circumferința taliei a scăzut, în medie, cu 2,5 cm la cei care au mâncat prune, și cu 1,7 cm la ceilalți. Efectul benefic al consumului de prune uscate asupra greutății s-a manifestat mai pregnant în ultimele patru săptămâni de regim, alimentul fiind în general bine tolerat.

Beneficiile prunelor uscate sunt date de fibrele pe care acestea le conțin din plin. Astfel, senzația de sațietate se menține pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce înseamnă că se reduce consumul de calorii consumate zilnic.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura