Articole etichetate cu aranjare masa de anul nou

Cum sa aranjezi masa de revelion

decorarea mesei de revelionDe Sărbători, pe lângă bunătăţile tradiţionale, şi casa ta trebuie să aibă straie de sărbătoare. De aceea, este important ca masa la care aşezi invitaţii să aibă şi ea un aspect festiv. Îţi oferim câteva idei de aranjare a acesteia!

Nuanţe la modă – Modalitatea în care îţi aranjezi masa ţine foarte mult de personalitatea ta şi de modul în care ai amenajată casa. Cu toate acestea, în caz că eşti în pană de idei, este bine să ţii cont de cele mai potrivite culori de Sărbători. Prin urmare, pentru decorarea mesei festive, alege tonuri de roşu, verde, auriu şi argintiu. Faţa de masă poate fi roşie, la care asortezi veselă verde sau argintie, şi şerveţele în tonuri aurii. Pentru a da un plus de rafinament mesei, scoate din cutii serviciile de pahare de proţelan sau cristal şi foloseşte tacâmuri noi şi cu formă elegantă.

Şerveţelele imprimate, elemente originale – Şerveţelele din material imprimat cu modele de iarnă sau cele din hârtie în nuanţe vii pot să înveselească atmosfera şi dau un plus de prospeţime bucatelor de pe masă. Acestea se aşază de obicei în stânga furculiţelor. Se pot împături în formă de brăduţ sau alte forme amuzante, precum oameni de zăpadă sau pur şi simplu sub formă de zâmbet. Le poţi lega cu fundiţe de cadouri sau arde pe la colţuri ca să pară că sunt răvaşe. Pe lângă acestea, lumânările lungi, aşezate în sfeşnice, imprimă mesei de Sărbătoare o eleganţă aparte şi se asortează de minune cu şerveţelele.

Detalii de mare efect – Decoraţiunile specifice bradului, precum globurile, panglicile şi beteala, îţi pot fi de mare ajutor. Poţi asorta obiectele de pe masă cu accesoriile din brad. În plus, poţi pune pe masă platouri generoase care să conţină pe margine frunze de verdeaţă sau coji de portocale. Pe mijlocul mesei poţi pune un coşuleţ cu fructe, cum ar fi portocale şi mandarine, mere, covrigi, crenguţe şi conuri de brad sau colaci. Dacă ai mulţi invitaţi, o idee foarte bună ar fi să aşezi câte un cartonaş cu numele fiecăruia în dreptul farfuriei sau pe scaune.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

StarShinerS
StarShinerS

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura