Patru accesorii utile de luat cu tine vara la mare

Categorie: Accesorii

Publicat la: 14:16

Moda pe plajă este importantă, ştiu asta, dar te-ai gândit măcar o dată că aceasta trebuie să aibă şi o utilitate? Renunţă să mai gândeşti că tot ce este fashion poate fi luat cu tine la mare şi mizează mai mult pe piese cu adevărat utile, care să te protejeze, în anumite condiţii. Iată ce poţi lua la tine, pentru o vacanţă modernă!

Ochelarii de soare – Nu ştiu exact de ce pe plaiurile noastre mioritice povestea ochelarilor de soare a rămas la stadiul de „fiţă”, când reprezintă de fapt un mare semnal de alarmă. Cu alte cuvinte, ne luăm ochelari de soare, pentru că trebuie şi pentru că este bine, nu pentru că sunt din ultima colecţie L.V şi au costat 1500 euro.

accesorii de luat la mareChiar dacă nu faci parte din categoria mai sus menţionată şi tu faci greşeli la fel de mari. Ştii la ce mă refer, nu? Ochelarii ieftini, cumpăraţi de pe marginea drumului, de la metrou (în drum spre serviciu) sau din hypermarket-uri îţi pot face mai mult rău decât bine. Investeşte în ceva de calitate şi dacă nu îţi permiţi, în ceva de semi-calitate. Ochelarii pe care îi găseşti, de exemplu, în zona Unirii, la magazinele anexe, cu nume deja consacrate, sunt alternativa potrivită.

Pălăria de soare – Crezi că este făcută doar pentru femeile de 60 de ani? Nu! O poţi purta chiar şi tu şi chiar dacă nu mă crezi, vei arăta sexy! Îi poţi pune eşarfe colorate sau panglici paietate, pentru a ţi-o customiza după bunul plac. Soarele nu mai este cum era odată, aşa că fereşte-te de razele sale, pe cât posibil. Nu este suficient că te dai cu loţiune de protecţie!, ai grijă şi de creştet, de păr şi de pielea scalpului. O arsură serioasă în această zonă, poate duce la anumite sensibilităţi sau iritaţii pe termen lung, dacă nu definitiv.

Şlapii – Sunt indicaţi pentru plajă, dar şi pentru restul timpului. La cazare, de exemplu, nu intra în duş fără o pereche de şlapi! Rişti să te alegi cu o frumuseţe de micoză. Încearcă să-i asortezi cu costumul de baie sau cu geanta de plajă ori pareoul. Pentru o apariţie ceva mai stilată, alege nişte papuci cu talpa împletită, din piele bronz, sau cu aplicaţii strălăcitoare. Seara, poartă sandale cu toc, pentru că, hai să fim serioşi, eşti în concediu, şi dacă nici aici nu te găteşti, atunci unde?! Se poartă sandalele cu multe barete sau benzi elastice, în culori pastelate.

Cerceii – Ţi-i recomand doar seara, atunci când alegi să porţi o rochie lungă, elenică sau hippie. Încearcă şi modele gypsy, pe rotund şi de dimensiuni ceva mai mari. Poţi găsi modele din email colorat, cu adevărat spectaculoase, dar te sfătuiesc să nu-i iei cu tine în concediu, pentru a nu-i pierde.

Sursa: clickpentrufemei.ro (c)

Termeni populari de cautare:

Articole recomandate

Metode pentru albirea unghiilorMetode pentru albirea unghiilor
Folosirea în mod repetat a lacului de unghii duce la îngălbenirea acestora, întrucât acesta este compus în mare parte din substanțe toxice care atacă suprafața unghiei. Uite cum poți preveni acest fenomen! Pastă de dinți pentru copii – Cei mici au nevoie de o îngrijire orală specială, mai ales după ce și-au schimbat dinții de […]
Sase metode simple care te scapa de tantari imediatSase metode simple care te scapa de tantari imediat
Sezonul estival aduce cu sine pe langa cele mai placute chestii – soare, caldura, mare, vacanta, plaja – si lucruri odioase, cum ar fi tantarii. Muscaturile lor lasa pe piele mici umflaturi inestetice de culoare rosiatica si asta nu ar fi nimic daca nu te-ar „manca” si nu te-ar provoca sa te scarpini. Dar hai […]
Stevia nu are calorii si este un inlocuitor al zaharuluiStevia nu are calorii si este un inlocuitor al zaharului
Stevia nu are calorii şi poate fi consumată inclusiv de copii. Planta este avizată ca înlocuitor al zahărului încă din 2011. Planta stevia este originară din America de Sud şi a fost consumată în urmă cu 200 de ani de populaţia indigenă, care folosea frunzele plantei pentru îndulcirea băuturilor sau le mesteca datorită gustului dulce. […]
De ce trebuie sa tii cont cand ingrijesti plantele cu bulbiDe ce trebuie sa tii cont cand ingrijesti plantele cu bulbi
E greu să-ţi imaginezi primăvara fără ghiocei, zambile, frezii, narcise ori lalele. Când zăpada s-a topit, iar soarele prinde oarece curaj să strălucească, scot capul din pământ aceste frumuseţi viu colorate, cu mirosul lor îmbătător. E timpul pentru nou. Iar acest „nou” poate fi chiar la tine acasă, în balconul tău, pe terasa ta sau […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura