Felicitari de florii noi 2012 personalizate cu urari si mesaje

Categorie: Felicitari

Publicat la: 11:00

Cele mai frumoase exemple de mesaje de florii, urari si felicitari cu ocazia Floriilor, pentru cei cu numele de flori.

Totul pe lume se schimba … doar florile se deschid in fiecare primavara … Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori,ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

Există flori in gradina mea, exista flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decat atunci cand buzele noastre se intalnesc in intuneric! Esti cea mai frumoasa floare a mea!

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!

La multi ani, comoara sufletului meu! Sa traiesti 100 de ani, verde ca bradul, mandru ca stejarul iar in drumul vietii tale sa ai parte numai de flori parfumate si frumoase precum esti tu!

La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!

Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!

Un buchet de flori, pentru o persoana mai speciala decat toate florile! Esti floarea mea!

Azi de ziua ta iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si La Multi Ani!

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeste!

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume … unei flori. La multi ani!

Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza „la multi ani! unei alte flori”

As vrea de aici sa vii, in alte lumi senine, in dimineata de Florii, sa ma cunun cu tine.

La multi ani, sanatate si fericire ! Sa ciocnim un paharel, celebrand un „Floricel”.

Urez La Multi Ani lui Violeta, Floarea, Crina, Narcisa, Zambila, Lacramioara, Viorica, Iris, Brandusa, Viorel, Mugurel, Camelia, Violeta … tuturor acelora ce poarta nume de floare!

Sa fii fericit, sa fii sanatos si, mai ales, sa fii iubit!

Termeni populari de cautare:

Articole recomandate

Expozitie cu operele lui Gustav Klimt la Muzeul BucurestiExpozitie cu operele lui Gustav Klimt la Muzeul Bucuresti
Pentru cei ce iubesc arta si mai ales cei ce iubesc opera lui Klimt, trebuie sa stiti ca mai aveti doar cateva zile, pana pe 15 Martie, in care puteti vedea o expozitie cu reproduceri ale catorva dintre cele mai importante opere ale lui Gustav Klimt. Unde? La Muzeul Municipiului București! Expozitia este organizata de […]
Cinci idei de a sarbatori in mod placut petrecerea burlacitelorCinci idei de a sarbatori in mod placut petrecerea burlacitelor
Chiar dacă nu este încă un obicei des întâlnit la noi, petrecerea burlăciţelor este un mod inedit de a te despărţi de viaţa de fată şi de a te obişnui cu ideea că vei fi în curând femeie măritată. Îţi dăm câteva idei de a sărbători cu prietenele acest moment unic din viaţa ta! O […]
Manichiură în paletă multicolorăManichiură în paletă multicoloră
Noul sezon se anunţă plin de feminitate şi de eleganţă! Manichiura este accesoriul ­ care-ţi va completa ţinuta şi te va face remarcată. Tendinţele sunt variate şi versatile şi, în mod sigur, vei găsi una care să te încânte. Toamna aceasta, se poartă unghiile de dimensiune medie, care să depăşească puţin vârful degetelor. Manichiura trebuie […]
Indicatii pentru cumparaturile de pasteIndicatii pentru cumparaturile de paste
Săptămâna Mare reprezintă momentul propice să te aprovizionezi cu toate alimentele care vor sta pe masa festivă. Ai grijă însă ce produse alegi, ca să n-ai parte de surprize neplăcute! Aşa alegi ouă proaspete! Produse uşor alterabile, ouăle suferă modificări importante dacă sunt ţinute în condiţii nefavorabile. De aceea, când le cumperi, ai grijă ca […]

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura