Felicitari de florii noi 2012 personalizate cu urari si mesaje

Categorie: Felicitari

Publicat la: 11:00

Cele mai frumoase exemple de mesaje de florii, urari si felicitari cu ocazia Floriilor, pentru cei cu numele de flori.

Totul pe lume se schimba … doar florile se deschid in fiecare primavara … Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori,ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

Există flori in gradina mea, exista flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decat atunci cand buzele noastre se intalnesc in intuneric! Esti cea mai frumoasa floare a mea!

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!

La multi ani, comoara sufletului meu! Sa traiesti 100 de ani, verde ca bradul, mandru ca stejarul iar in drumul vietii tale sa ai parte numai de flori parfumate si frumoase precum esti tu!

La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!

Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!

Un buchet de flori, pentru o persoana mai speciala decat toate florile! Esti floarea mea!

Azi de ziua ta iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si La Multi Ani!

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeste!

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume … unei flori. La multi ani!

Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza “la multi ani! unei alte flori”

As vrea de aici sa vii, in alte lumi senine, in dimineata de Florii, sa ma cunun cu tine.

La multi ani, sanatate si fericire ! Sa ciocnim un paharel, celebrand un “Floricel”.

Urez La Multi Ani lui Violeta, Floarea, Crina, Narcisa, Zambila, Lacramioara, Viorica, Iris, Brandusa, Viorel, Mugurel, Camelia, Violeta … tuturor acelora ce poarta nume de floare!

Sa fii fericit, sa fii sanatos si, mai ales, sa fii iubit!

Termeni populari de cautare:

Articole recomandate

Motive pentru care e bine sa-ti faci singura cosmeticeleMotive pentru care e bine sa-ti faci singura cosmeticele
Produsele de îngrijire “de casă” sunt realizate din produse naturale, sănătoase, sunt eficace și, una peste alta, sunt mai rentabile decât cele din comerț. Desigur, există produse de îngrijire care nu pot fi preparate acasă – și există produse de casă care nu au eficacitatea celor din comerț. Totuși, produsele hidratante, de curățare și gomajele [...]
Cinci metode ajutatoare care te scapa de gandurile negreCinci metode ajutatoare care te scapa de gandurile negre
Grijile mai mici sau mai mari ne paralizează uneori creierul. Dacă la fel ţi se întâmplă şi ţie, ai la îndemână câteva metode prin care să le faci faţă. Persoanele care se stresează uşor îşi pun sănătatea în pericol. Fie că eşti introvertit sau extravertit, felul în care reacţionezi la ceea ce ţi se întâmplă [...]
Cum iti ajuti copilul sa gaseasca sportul preferatCum iti ajuti copilul sa gaseasca sportul preferat
Sănătate înseamnă mişcare, mai ales pentru copiii de azi, atât de tentaţi să-şi petreacă zile în şir în faţa calculatorului. Ce-ai zice dacă i-am ajuta să-şi găsească sportul preferat? Puţine sunt clipele când cel mic se mulţumeşte să se joace în linişte în camera lui. Şi uite-aşa mai face câte-o boacănă … Nu-i nevoie să [...]
Rutina obligatorie inainte de a ne culcaRutina obligatorie inainte de a ne culca
Unul din cele mai importante lucruri pentru frumuseţea noastră din timpul zilei este îngrijirea şi atenţia acordate pielii seara şi în timpul nopţii. Lipsa acestor obiceiuri este, de altfel, unul din motivele pentru care, de multe ori, părem mai obosite decât suntem de fapt. Să vedem ce putem face pentru a evita îmbătrânirea prematură a [...]
Avon

Primeste articole prin email


Etichete tunsori si manichiura